Meistarklase “Pavasaris uz šķīvja”

Pavasaris ir laiks, kad sāk parādīties pirmie vietējie zaļumi un diedzējumi, kas var sniegt labu papildinājumu uzturam. Īpaši šajā periodā – pavasarī, kad pēc ziemas vitamīnu rezerves ir izsīkušas, un sen neesam baudījuši maltīti, kas pagatavota no svaigiem vietējiem produktiem, zaļumi un diedzējumi labi noder salātu gatavošanai un ēdienu papildināšanai. Tie ne tikai labi garšos, ņemot vērā, ka diedzējumi un jaunie zaļumi ir minerālvielām, vitamīniem un antioksidantiem bagāti produkti, tie būs veselīga un ļoti noderīga maltītes sastāvdaļa. Šo produktu iekļaušanu maltītēs apgūsim Rīgas domes Labklājības departamenta organizētās Veselīga uztura skolas Ēdiena gatavošanas meistarklasē “Pavasaris uz šķīvja”. Meistarklases laikā noskaidrosim, kādas uzturvielas ir īpaši nozīmīgas un kā ir iespējams dažādot un pilnveidot uzturu pavasarī. Meistarklases dalībnieki kopā ar uztura speciālisti pagatavos veselīgu maltīti no Rīgas Centrāltirgū nopērkamajiem produktiem, kā arī paši piedalīsies pagatavotās maltītes degustācijā.

Meistarklase “Pavasaris uz šķīvja” notiks sestdien, 11.maijā, plkst. 10:00, Rīgas Centrāltirgus Sakņu paviljonā, virtuvē, kas atrodas labajā pusē, paviljonā ienākot no kanāla puses.

Lai pieteiktos meistarklasei, lūdzam aizpildīt zemāk esošo formu.

Tā kā dalībnieku skaits meistarklasē ir ierobežots, lūdzam pieteikties tikai gadījumā, ja patiešām vēlaties un varēsiet meistarklasi apmeklēt.

Šobrīd ir sasniegts maksimālais meistarklases dalībnieku skaits. Ja kāda vieta atbrīvosies, pieteikuma forma būs pieejama. Pateicamies par atsaucību!

 

Foto: Artem Bulbfish/Pexels