12.10.2015.

Anonīmo narkomānu programma

Kas ir Anonīmo Narkomānu programma?

NA ir bezpelņas vīriešu un sieviešu sadraudzība, kuriem narkotikas ir kļuvušas par galveno problēmu. Mēs esam atkarīgie, kuri atveseļojas un kuri regulāri satiekas, lai palīdzētu viens otram saglabāt tīrību. Šī programma nozīmē pilnīgu atturību no jebkāda veida narkotikām. Ir tikai viena prasība lai kļūtu par sadraudzības biedru – tā ir vēlēšanās pārtraukt lietošanu. Mēs iesakām Tev atbrīvoties no aizspridumiem un dot sev laiku. Mūsu programma sastāv no principiem, kuri uzrakstīti tik vienkārši, ka mēs varam tiem seko mūsu ikdienas dzīvē. Pats svarīgākais šajos principos ir tas, ka tie strādā.

NA nav nekādu saistību. Mēs neesam piesaistīti citām organizācijām, mums nav dalības maksas vai biedra naudas, mēs neprasām nekādus parakstus vai solījumus. Mēs neesam saistīti ne ar kādām politiskām, reliģiskām, iekšlietu, un varas struktūrām, un neatrodamies neviena uzrauzībā. Mums var pievienoties jebkurš, neatkarīgi no vecuma, rases, seksuālās identitātes, ticības, reliģiskās piederības vai tās trūkuma.

Mūs neinteresē ko un cik Tu lietoji, ar ko biji saistīts un ko es darījis pagātnē, cik daudz vai maz Tev pieder, mūs interesē ko Tu gribi uzsākt sakarā ar Tavu problēmu un kā mēs varam Tev palīdzēt. Jaunpienācējs ir pats svarīgākais cilvēks jebkurā sapulcē, jo mēs saglabājam to, kas mums ir, tikai atdodot. No mūsu grupu pieredzes mēs zinām, ka tie, kas turpina regulāri apmeklēt mūsu sapulces, saglabā tīrību.

Vairāk informācijas zvanot vai rakstot pa tālr.: 371 28291992 vai e-pastu: na-latvija@na-latvija.lv

Mājaslapa: http://www.na-latvija.lv/?lang=lv